Actualitate

PSD Motru intră sănătos în campanie

 | 11 noiembrie 2016, 00:10 | 0 comentarii | 

PSD Motru deschide campania electorală cu o altă campanie. Una de informare şi prevenire, pe teme de sănătate. Campania PSD Motru este intitulată “Sănătatea mai presus de toate!”.

Semnatura eletronica CertDigital

“Demersul vine şi ca urmare a faptului că în timpul campaniei electorale din luna iunie foarte mulţi cetăţeni şi-au exprimat dorinţa de a beneficia de astfel de servicii, cum ar fi măsurarea tensiunii şi a glicemiei”, a declarat vicepreşedintele organizaţiei PSD Motru, Cosmin Morega.
Scopul campaniei este de a informa cetățenii să nu uite că sănătatea este foarte importantă, dar și că grijile și problemele de zi cu zi o afectează. Pe 14 noiembrie se sărbătorește, de altfel, și Ziua Mondială a Diabetului, motiv pentru care motrenii sunt educați să trăiască sănătoși.
Testele de glicemie şi măsurătorile de tensiune se vor desfăşura în zona Piaţa Nouă(lângă Market Ghiocela), între orele 8.00-10.00, pe 15 şi 16 noiembrie.
Orice persoană, indiferent de vârstă sau statut social este invitată să beneficieze gratuit de aceste servicii medicale.
A.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL