Actualitate

Răuț, martor astăzi în procesul Șova-Ciurel-Ponta

 | 05 mai 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Ion Răuț, fostul director al Direcției de Pază a Complexului Energetic Oltenia, va fi prezent, astăzi, în fața instanței Înaltei Curți de Casație și Justiție din Capitală, care judecă un nou termen din Dosarul “Turceni-Rovinari”, în calitate de martor. Răuț a dat de altfel declarații la DNA, în acest dosar, în urmă cu doi ani și jumătate.

Semnatura eletronica CertDigital

Fostul director al CEO se alătură, vineri, numeroșilor șefi din companie, care au dat declarații, în fața procurorilor DNA și acum în fața judecătorilor, în celebrul dosar care îi are pe frontispiciu, în calitate de inculpați, pe actualul deputat Victor Ponta, pe fostul parlamentar Dan Șova și pe fostul manager Laurențiu Ciurel. Răuț a dat declarații în acest dosar, deoarece la momentul aprobării contractului de consultanță juridică la CE Turceni, acesta era membru în comisia de atribuire și director de Resurse Umane la această unitate energetică.
Judecătorii audiază, de luni bune, persoane, care au avut legătură cu contractul de atribuire a asistenței juridice la CE Turceni și la CE Rovinari firmei de avocatură a lui Șova.
A.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL