Actualitate

Rezultatele concursului pentru Direcţia „Brâncuşi”, secrete

 | 02 noiembrie 2010, 01:31 | 0 comentarii | 

centrul brancusiConcursul pentru ocuparea postului de director la Direcţia Municipală de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu se află, din nou, sub semnul întrebării. Deşi, conform regulamentului, ieri trebuiau făcute publice notele primite pentru proiectele de management, acestea nu au apărut nicăieri, existând trei variante diferite, una aparţinând Primăriei Târgu-Jiu, alta preşedintelui comisiei de evaluare şi alta Ministerului.

Semnatura eletronica CertDigital

Controversat încă de la început, concursul pentru postul de director al Direcţiei Municipale de Cultură „Constantin Brâncuşi” pune iarăşi probleme atât candidaţilor cât şi organizatorilor. Potrivit regulamentului de organizare a concursului, în data de 1 noiembrie trebuiau anunţate rezultatele concursului proiectelor de management depuse de candidaţi. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă, chiar dacă astăzi ar fi trebuit să aibă loc interviul pentru cei care ar fi reuşit să primească o notă mai mare de şapte. Potrivit purtătoarei de cuvânt a Primăriei Târgu-Jiu, Ramona Evulescu, rezultatele nu au fost trimise de către Minister către primărie. „Nu ştiu nimic, noi nu am primit rezultatele. Aşteptăm şi noi să ne anunţe de la Minister”, a spus Evulescu. Cu toate acestea, însă, surse din Minister declară că încă de la ora 9.30 a fost trimisă o hârtie oficială Primăriei Târgu-Jiu prin care se anunţa faptul că tot concursul este anulat din cauză că organizarea acestuia nu a fost realizată corect. A treia variantă cu privire la rezultatele care întârzie să apară este cea a preşedintelui comisiei de evaluare a lucrărilor, Gheorghe Nichifor. „Întrebaţi la primărie, pe doamna Fometescu sau pe doamna Evulescu. Eu ştiu decât că a fost amânat concursul pentru că nu a obţinut nimeni notă mai mare de 7. Nu ştiu mai mult. La Primărie vă pot da mai multe informaţii”, a declarat Nichifor. De data aceasta purtătoarea de cuvânt a primăriei nici nu a aprobat dar nici nu a negat această informaţie. „Eu nu pot spune nimic oficial. Aştept informaţii de la colegi”, a mai spus Evulescu.

„Au încălcat regulamentul”

Până una alta, candidaţii nu au fost anunţaţi chiar dacă astăzi ar fi trebuit să se prezinte la interviu. Aceştia au declarat că a fost, din nou, încălcat regulamentul prin neanunţarea unui rezultat sau altul. „Din punctul meu de vedere caietul de obiective nu a fost realizat aşa cum trebuie de la bun început, aşa că nu prea aveau nici lucrările cum să fie bune din moment ce nu se cerea ce trebuie. Plus că au fost multe nereguli în organizare. Astăzi (n.r. – ieri) au încălcat din nou regulamentul pentru că până la această oră (17.30) nu a fost anunţat în niciun fel rezultatul concursului”, a declarat Andrei Novac, unul dintre candidaţi.

Dorina Cioplea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL