Actualitate, Monden

Roberta Crintea va avea propria emisiune de folclor

 | 22 mai 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Îndrăgita solistă de muzică populară Roberta Crintea continuă să-şi surprindă plăcut publicul şi fanii. În cursul acestei săptămâni va apărea o nouă piesă a sa, iar surprizele nu se opresc aici. Roberta Crintea va modera o emisiune de folclor la o televiziune locală.

Semnatura eletronica CertDigital

Roberta Crintea are un program extrem de încărcat, fiind una dintre cele mai solicitate artiste, la diverse evenimente. Talentul său şi minunatul repertoriu o recomandă pe Roberta şi o fac să fie o solistă iubită şi apreciată de publicul larg.
Cu gândul la cei ce o iubesc şi o apreciază, Roberta Crintea nu încetează să-şi surprindă fanii. Astfel, săptămâna aceasta va apărea o piesă nouă, cu un videoclip realizat la Chișinău cu Oleg Butnaru. Piesa se numește AM SUFLET BUN ȘI NU-I BINE şi, cu siguranţă va ajunge rapid la inima iubitorilor de muzică populară. Mai mult decât atât, Roberta Crintea vine şi mai aproape de sufletul gorjenilor şi nu numai, urmând a modera o emisiune de folclor. Astfel, cei care doresc să o urmărească pe micile ecrane, o pot face în fiecare zi de vineri, de la ora 20.00.
Minodora SUCEA

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL