Actualitate

Cornoiu, președintele salvatorilor montani

 | 11 noiembrie 2016, 00:10 | 0 comentarii | 

Sabin Cornoiu – directorul Serviciului Public Județean Salvamont Gorj este noul președinte al Asociației Naționale a Salvatorilor Montani din România (ANSMR). El a preluat conducerea Asociației după ce a fost secretarul ei timp de două mandate.

Semnatura eletronica CertDigital

Șeful Salvamont Gorj este cunoscut drept un foarte bun manager și coordonator. Pentru aceste calități, dar nu numai, Sabin Cornoiu a fost ales președinte al Asociației Naționale a Salvatorilor Montani din România (ANSMR).
„În primul rând, această funcție reprezintă o mare responsabilitate, pentru că trebuie să gestionez tot ce înseamnă organizarea formelor de pregătire a salvatorilor montani, coordonarea din punct de vedere tehnic a activității de salvare montană din întreaga țară, organizarea examenelor de atestare în profesia de salvator montan, precum și organizarea formelor de pregătire profesională a salvatorilor”, a declarat noul șef al ANSMR.
Despre Sabin Cornoiu, salvatorii montani au o părere foarte bună. „E un foarte bun organizator, a fost secretarul asociației vreme de două mandate, cunoaște tot ce se întâmplă în asociație, cunoaște aproape toate formațiile din țară. E un foarte, foarte bun manager. Se vede asta și în serviciul Salvamont Gorj. E foarte bine dotat, foarte bine instruit, are tot ce îi trebuie”, a declarat, pentru Ziarul Hunedoreanului, Ovidiu Bodean, șeful Serviciului Public Județean Salvamont (SPJS) Hunedoara. Mandatul lui Sabin Cornoiu pe funcția de președinte al Asociației Naționale a Salvatorilor Montani din România (ANSMR) are o durată de 4 ani. În ultimii 24 de ani, ANSMR l-a avut președinte pe Mircea Opriș. Mai trebuie precizat faptul că, Sabin Cornoiu, directorul Serviciului Public Județean Salvamont Gorj, este și președintele Consiliului Național al Serviciilor Publice Salvamont din România, de 3 ani.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL