Actualitate

Şorop revine preşedinte la Partidul Ecologist Român

 | 03 decembrie 2015, 00:10 | 0 comentarii | 

Daniel Şorop revine în politica din Gorj după o pauză de câteva luni, acesta părăsind PP-DD-ul înainte ca formaţiunea politică condusă de Robert Filip să se alăture UNPR. Şorop, fostul creator al filialei Gorj a Partidului Verzilor, a primit odată cu reîntoarcerea în politică şi şefia Partidului Ecologist Român, el fiind mandatat de către Dănuţ Pop şi de conducerea actuală a PER să restructureze organizaţia PER Gorj.

Semnatura eletronica CertDigital

Profesorul i-a luat locul la cârma PER Gorj lui Anton Viorel, care fusese exclus din partid în februarie 2011, prin decizia unanimă a Biroului Permanent Central al PER. După excluderea în cauză, PER Gorj nu a mai avut structuri la nivelul judeţului ori apariţii notabile pe eşicherul politic gorjean.
“Spirit pacifist şi ecologist fiind, am considerat că pot să realizez ceva bun pentru gorjeni din această nouă postură. Experienţa Partidului Verde şi faptul că nu am acceptat un amestec roşu în partidele prin care am fost mă poziţionează, încă o dată, în politica de centru dreapta cu principii liberale îmbrăţişată acum de PER. Mă regăsesc în platforma partidului, motiv pentru care am şi acceptat misiunea încredinţată de conducerea centrală, aceasta nefiind deloc uşoară”, a declarat preşedintele PER Gorj, Daniel Şorop.
PER Gorj nu deţine un sediu la nivelul Gorjului, dar noul preşedinte speră să obţină de la autorităţile municipale un spaţiu în care partidul să-şi desfăşoare activitatea.
Cei interesaţi să acceadă în PER Gorj, pot contacta conducerea organizaţiei judeţene pe pagina de internet a Partidului Ecologist Român.
A.Stoica

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL