Actualitate

Spitalul Turceni se dotează cu unitate de transfuzii sanguine

 | 04 octombrie 2016, 00:10 | 0 comentarii | 

Conducerea Spitalului Orășenesc Turceni a făcut demersurile necesare pentru înființarea unei unități de transfuzii sanguine. Deocamdată se așteaptă avizul de la Ministerul Sănătății. Managerul Dragoș Hațegan confirmă faptul că spitalul are banii necesari pentru aparatura cu care va fi dotată unitatea de transfuzii.

Semnatura eletronica CertDigital

Spitalul Orăşenesc Turceni asigură acordarea asistenţei medicale complete populaţiei din comunele: Turceni, Brăneşti, Borăscu, Ioneşti, Plopşoru, Ţânţăreni şi Urdari. De-a lungul timpului, unitatea a beneficiat de investiţii importante, fapt ce a făcut ca la ora actuală condiţiile hoteliere să se ridice la nivelul standardelor actuale din domeniu.

Noi investiții
Cea mai nouă investiție pe care conducerea Spitalului Orășenesc Turceni și-a propus-o este o unitate de transfuzie sanguină. „Am depus documentația necesară la Ministerul Sănătății și acum așteptăm avizul. Urmează să o dotăm cu tot ceea ce este necesar pentru a funcționa; bani pentru aparatură avem. De asemenea, avem două asistente care au făcut cursuri și au competențe pentru a putea lucra în unitatea de transfuzii sanguine. Și medicii ATI vor lucra în această unitate”, a confirmat Dragoș Hațegan, managerul Spitalului Orășenesc Turceni. Mai mult decât atât, Spitalul Turceni a beneficiat de noi investiții în aparatură, achiziționându-se un defibrilator automat și un monitor funcții vitale.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL