Actualitate

Spor de 50% pentru angajații DGASPC Gorj

 | 05 mai 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Angajaţii Direcţiei Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Gorj vor avea salarii mai mari. Consilierii judeţeni au aprobat, în ședința de vineri – 28 aprilie, acordarea de prime de până la 50% pentru angajaţii instituţiei.

Semnatura eletronica CertDigital

Angajații DGASPC care vor beneficia de prime de 50% pentru condiții deosebit de periculoase sunt salariaţii Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni, Complexului de Îngrijire și Asistență Dobrița, Centrului de Recuperare și Reabilitare Târgu-Cărbunești, Unității Protejate “Sfântul Constantin” și Centrului de Formare Profesională, Complexului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Adulți Bâlteni, Complexului Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu-Jiu, Complexului Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu-Jiu, Centrului Recuperare Copilul cu Handicap Târgu-Jiu.
Salariații Complexului Servicii Comunitare pentru copilul aflat în dificultate Târgu-Cărbunești, Complexului Servicii Alternative la Protecția Rezidențială Târgu-Jiu, Complexului Servicii Comunitare pentru copilul aflat în dificultate Târgu-Jiu, precum şi cei ai Complexului Servicii Comunitare pentru copilul aflat în dificultate Novaci vor primi un spor de 15% pentru condiţii deosebite. De asemenea, funcționarii publici și personalul contractual din cadrul DGASPC vor beneficia de un spor de 15% la salariul de bază.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL