Actualitate

Tânăr de 32 de ani, mort într-un accident rutier la Schela

 | 15 mai 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Un tânăr de 32 de ani, din Bumbești-Jiu, și-a pierdut viața, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident rutier produs în comuna Schela. Din cauza vitezei, bărbatul ar fi scăpat mașina de sub control, iar aceasta s-a răsturnat. În autovehicul se aflau și doi pasageri, iar unul dintre ei, un tânăr de 20 de ani, a fost rănit. Șoferul Cătălin Săndulescu a murit pe loc.

Semnatura eletronica CertDigital

”Au rezultat două victime, una încarcerată, iar cealaltă a fost proiectată din autotururism pe carosabil. ISU Gorj a intervenit cu două echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Județean Gorj cu o ambulanță. Asupra victimei care a fost proiectată din autoturism au fost efectuate manevre de resuscitare, însă medicii au declarat decesul. Cealaltă victimă a fost descarcerată și transportată la UPU Târgu-Jiu”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Tragedie și la Fărcășești
Un alt accident mortal a fost înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Fărcășești. O femeie de 46 de ani și-a pierdut viața. Aceasta se afla pe motocicleta condusă de soțul său, în momentul în care bărbatul a încercat să evite un câine. ”Bărbatul de 53 de ani, în timp ce se deplasa cu o motocicletă, cu soția sa, a evitat impactul cu un câine, iar femeia s-a dezechilibrat și a căzut de pe motocicletă, suferind leziuni grave. Aceasta a decedat la spital”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Șoferul este cercetat pentru ucidere din culpă.
Loredana Fîciu

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL