Actualitate

Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”, în doliu – O fetiță de trei ani, din Târgu-Jiu, și-a pierdut viața într-un accident, în Italia

 | 04 octombrie 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

O fetiță de trei ani și-a pierdut viața, duminică, într-un accident care a avut loc pe autostrada Brescia – Piacenza A21, la Ponzano di Leno. La volanul mașinii se afla tatăl acesteia, un tânăr din Târgu-Jiu, fost angajat al Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu”. În autoturism era și mama minorei, care a fost grav rănită, fiind transportată imediat la spital. Și aceasta a lucrat la teatru, pe postul de cabinieră, în timp ce soțul ei a lucrat la sunet.
Potrivit cotidianului Il Giorno, șoferul ar fi scăpat cu leziuni ușoare, după ce ar fi ieşit cu autoturismul de pe banda de mers şi s-a oprit într-un camion care staţiona într-o zonă de serviciu.
Familia din Târgu-Jiu locuia în regiunea Liguria, Italia, însă cei trei veniseră acasă, în Gorj, pentru a-și vizita rudele.
”Nu e de acceptat așa ceva!!! De ce? Dumnezeuleee! Maya, o minune de copil! De-acolo de sus, cu aripile tale de îngeraș să îi ocrotesti pe părinții tăi rămași, care acum au mare nevoie de asta…! Multă, multă, multă putere sufletelor voastre! Suntem cu inima alături de voi toți!”, a scris, pe Facebook, Rodica Gugu Negrescu, actriță a Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu”.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL