Actualitate

Tiberiu Tătaru, unicul candidat la şefia Spitalului Dobriţa

 | 15 noiembrie 2010, 01:04 | 0 comentarii | 

dobritaAstăzi, la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu (Spitalul Dobriţa), se desfăşoară examenul pentru ocuparea funcţiei de manager. Deşi se înscriseseră doi candidaţi, unul s-a retras, în cursă pentru fotoliul de director rămânând doar Tiberiu Tătaru, manager interimar până în momentul de faţă.

Semnatura eletronica CertDigital

Pe parcursul interimatului său la conducerea Spitalului Dobriţa, Tiberiu Tătaru a căutat să rezolve cât mai multe dintre problemele acestei unităţi. Astfel, el a dovedit, prin fapte, că este capabil să gestioneze, aşa cum se cuvine, întreaga activitate, dar şi deficienţele cu care se confruntă spitalul. Totodată, acesta a fost şi motivul pentru care Tătaru a luat decizia de a participa la concursul pentru ocuparea fotoliului de manager, el dorind să continue proiectele deja începute.

Olaru s-a retras pentru catedra universitară

Tiberiu Tataru director spital DobritaPână în urmă cu câteva zile, Tiberiu Tătaru a avut şi un contracandidat, în persoana medicului-şef, Marian Olaru. Acesta, însă, a preferat să renunţe la ideea de participare, în favoarea orelor la catedră, el fiind şi profesor universitar. „S-au înscris două persoane pentru postul de manager, domnul Tătaru şi domnul Olaru. Ulterior domnul doctor Olaru şi-a retras dosarul, deoarece este şi cadru universitar şi are normă la facultate în oraş. Prin urmare, în cursă a rămas numai actualul manager interimar, Tiberiu Tătaru”, a declarat Ion Măruţă, secretarul comisiei de concurs.

Test grilă şi interviu, pentru manager

Iniţial, în anunţul concursului erau programate două zile diferite pentru concurs, respectiv 15 noiembrie pentru testul grilă şi 19 noiembrie pentru susţinerea Proiectului de management. Între timp, dat fiind faptul că a mai rămas doar o persoană în concurs, este foarte posibil ca acesta să se desfăşoare într-o singură zi. Secretarul comisiei de concurs a spus „evaluarea dosarului domnului Tătaru s-a făcut miercuri, iar luni (n.r.: azi), de la ora 10:00 începe examenul. Fiind un singur candidat şi testul fiind grilă, mă gândesc că se va termina repede corectarea, de aceea probabil şi interviul va fi susţinut în aceeaşi zi”.

Minodora Sucea

 

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL