Actualitate

Trei lideri sindicali din CEO, aleşi în structura de conducere a Asociaţiei pentru Emanciparea Muncitorilor

 | 02 decembrie 2015, 00:10 | 0 comentarii | 

În week-end la Craiova, Asociaţia pentru Emanciparea Muncitorilor (AEM), organizaţie largă şi nepartizană care urmăreşte să strângă laolaltă pe toţi cei ce se pronunţă pentru apărarea drepturilor salariaţilor, indiferent de culoarea lor politică, şi-a completat structura de conducere, în cadrul Consiliului Consultativ. Constantin Creţan, liderul de la Rovinari, Nicu Bunoaica de la Lupoaia şi Iulian Păuna de la Peşteana au fost aleşi, sâmbătă, în conducerea acestei structuri, din cadrul căreia au mai făcut parte şi Marin Condescu, Viorel Temelescu şi Ion Ruşeţ.

Semnatura eletronica CertDigital

AEM şi-a întrunit la Craiova conducerea organizaţiei, lideri din toată ţara dându-şi întâlnire la Casa Tineretului pentru alegerea unei noi structuri de conducere. Alături de Marian Tudor, care a fost reales în funcţie, s-au plasat însă de la Gorj, Constantin Creţan, care a fost ales aici prim-vicepreşedinte AEM, Nicu Bunoaica care a fost ales secretar al Clubului Motru AEM, totodată propus pentru o altă funcţie de conducere la viitoarea întrunire de la Paris, şi Iulian Păuna care a primit funcţia de secretar al Clubului Târgu-Jiu. În cadrul discuţiilor s-au abordat probleme legate de mişcarea sindicală din Europa, asta în vederea întrunirii de anul viitor a AEM, de la Paris.
De altfel, cei trei lideri sindicali ai CEO de la Gorj au fost invitaţi de sindicatele din Cipru, acolo existând şi muncitori români, în februarie, la un schimb de experienţă.
A.Stoica

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL