Actualitate

Urmărire în trafic, încheiată cu reținere

 | 10 octombrie 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Un bărbat de 46 de ani, din Mehedinți, a ajuns, duminică seara, în arestul Poliției Gorj. Polițiștii susțin că, deși avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, acesta a urcat la volanul mașinii soției sale, aflată la muncă, în Italia, și a călătorit până la Motru. Cursa nebună a început, vineri seara, când polițiștii din Motru au efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului care circula pe strada Macului, din localitate. Șoferul a refuzat să oprească. ”Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia folosindu-se semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei, până la limita cu județul Mehedinți, fără ca autoturismul să poată fi oprit. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul în cauză este proprietatea unei femei, de 35 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinţi, care, atunci când a fost contactată telefonic, a precizat că se află în Italia și a lăsat autoturismul la domiciliu, în grija soțului său. Ulterior acesta s-a prezentat la sediul Poliției Motru și a precizat că a încredințat autoturismul unui alt bărbat, din localitatea Broșteni”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că persoana care a mers la Poliție, soțul proprietarei, a mințit și chiar bărbatul de 46 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinți, s-a aflat la volan. Vasile Cristian ar fi fugit, pentru că avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine permis de conducere. La data de 8 octombrie au fost continuate cercetările faţă de cel în cauză, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, față de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore și introducerii în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, au mai precizat reprezentanții IPJ Gorj.
Bărbatul a refuzat să facă declarații, în fața camerelor de filmat. Ieri, acesta a fost prezentat din nou la audieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri corespunzătoare.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL