Actualitate

Ziua Vârstnicilor, sărbătorită cu fast la Leleşti

 | 03 octombrie 2016, 00:10 | 0 comentarii | 

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie. În comuna gorjeană Leleşti, primarul Laurenţiu Turcilă a pregătit, împreună cu Consiliul Local, un eveniment memorabil pentru bunicii şi bunicuţele din localitate. La manifestări a fost prezent şi Ion Călinoiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

Semnatura eletronica CertDigital

Zi de mare sărbătoare a fost 1 octombrie la Leleşti. Autorităţile i-au sărbătorit cum se cuvine pe vârstnicii din localitate. „În fiecare an, în data de 1 octombrie, sărbătorim Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, o zi în care ne îndreptăm gândurile de recunoştinţă către bunicile, bunicii şi părinţii noştri. varstnici LelestiEste ziua în care le mulţumim pentru educaţia pe care ne-au oferit-o şi o oferă copiilor noştri, pentru grija şi dragostea cu care ne înconjoară, indiferent de vârstă şi problemele de sănătate. În fiecare familie şi comunitate ne bucurăm să îi avem alături ca exemple de viaţă, conduită şi sacrificiu, oferindu-ne echilibru, căldura sufletească şi înţelepciune. Pentru toate acestea, pentru tot ce fac zi de zi pentru noi, astăzi cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice suntem onorați să le transmitem multă varstnici Lelesti 4sănătate, bucurii şi o viaţă liniştită alături de familie. La mulţi ani sănătoşi şi fericiți!”, a fost mesajul pentru vârstnicii din Leleşti, din partea Consiliului Local şi a primarului Laurenţiu Turcilă.

Primarul Turcilă şi soţia sa, naşi pentru cuplurile cărunte
Patru cupluri din Leleşti au sărbătorit, pe 1 octombrie, Nunta de Aur. La cei 50 de ani de căsnicie, cele patru familii şi-au reînnoit jurămintele de iubire, naşi fiindu-le primarul Laurenţiu Turcilă şi soţia sa Lavinia.
Calinoiu la LelestiDupă slujba religioasă specifică, s-a dat startul petrecerii, autorităţile din Leleşti organizând o masă tradiţională, la care s-au aşezat toţi vârstnicii, de altfel, petrecerea fiind dată în cinstea lor. Deşi au părul cărunt, bunicii şi bunicuţele din Leleşti nu au ezitat să se prindă în horă alături de primarul Laurenţiu Turcilă, bucurându-se din plin de ziua dedicată lor.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL