Adolescentul dispărut de acasă e de negăsit

Părinții tânărului de 15 ani care a plecat vinerea trecută de acasă, nemulțumit fiind de nota de la matematică, așteaptă în continuare vești de la acesta, până ieri Marius Bălăceanu nedând nici un semn de viață cu privire la locul unde s-ar afla sau motivele care l-ar fi determinat să plece de acasă. Mama și tatăl suportă cu greu gândul că băiatul lor a plecat de acasă fără să le spună nimic, tatăl tânărului, Aurel, venind din Anglia imediat cum a aflat de absența fiului. El spune că a încercat să îl contacteze inclusiv pe Facebook pentru a afla ce s-a întâmplat, dar fără rezultate.
„Eu lucrez în Anglia și vineri, după ce mi-a spus soția că el a plecat și nu a mai revenit acasă, am și venit în țară și sâmbătă eram la Târgu-Jiu. Duminică seara i-am lăsat eu lui un mesaj pe Facebook și am văzut că luni dimineața l-ar fi citit, dar nu mi-a dat nici un răspuns. Nu știm unde este, de ce a plecat, ce a pățit. Joi seara am avut cu el o discuție telefonică și mi-a spus că făcuse la matematică cel puțin de 8, după care am aflat că a luat doar 6.50, dar nu l-a certat nimeni sau alte lucruri de genul acesta. Nu știu ce a pățit de a plecat de acasă”, spune tatăl lui Marius.
Mama băiatului îl roagă pe acesta cu lacrimi în ochi să îi dea un semn de viață, părinții sperând că prin mediatizarea cazului vor reuși să dea de o persoană care să le ofere indicii polițiștilor pentru identificarea lui Marius. „Noi îi cerem scuze în cazul în care am greșit cu ceva și vrem să îi spunem că indiferent ce a făcut și ce notă a luat este copilul nostru, pe care îl iubim la fel de mult. Să vină acasă pentru că el este un copil cuminte, nu a făcut niciodată probleme până acum. A luat o notă de 6.50 la matematică, dar pe noi nu ne-a deranjat. Sperăm să vadă mesajul nostru și să vină cât mai repede acasă”, spune Margareta Bălăceanu, mama elevului care a dat evaluarea națională săptămâna trecută și care acum ar trebui să bifeze opțiunile pe care le are pentru a continua cu școala în clasa a noua.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here