Afaceristul Tărtăreanu a decedat în urma unor probleme de sănătate

Sergiu Tărtăreanu, deținătorul pachetului majoritar de acțiuni a Complexului Hotelier Gorjul, a decedat în duminica Paștilor, la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu, în urma unei comoții cerebrale pentru care medicii de la unitatea din municipiu nu i-au mai dat șanse de supraviețuire. Acesta a trecut la cele veșnice având alături soția, fiica de 21 de ani și mama sa, cele trei femei fiindu-i alături permanent pe tot parcursul orelor petrecute în Secția de Neurologie a SJU Târgu-Jiu.

Afaceristul Tărtăreanu a făcut o comoție cerebrală pe fondul problemelor medicale pe care le avea, susțin apropiați ai familiei, care afirmă că patronul Hotel Gorj avea diabet și suferise cu 7 ani în urmă un transplant renal. Sergiu Tărtăreanu a suferit o comoție cerebrală în ziua de Paște, creierul fiindu-i rapid inundat de sânge, acesta fiind adus la spital aproape în comă. Medicii specialiști nu i-au mai dat șanse, deși avea nici 56 de ani, au comunicat familiei că nu indică transportarea pacientului spre o altă unitate medicală din țară. Cert este că, doar câteva ore mai târziu, Sergiu Tărtăreanu a pierdut lupta cu viața, acesta având-o alături pe soția sa, pe mama acestuia și pe fiica lui, femeile fiind extrem de îndurerate.
Omul de afaceri deține 83% din Complexul Hotelier Gorjul, acțiuni care revin familiei după decesul neașteptat al acestuia.
A.Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here