Agenţi locali noi la Runcu

Primăria comunei Runcu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, din cadrul compartimentului Poliţia Locală din aparatul de specialitate al Primarului comunei Runcu, după cum urmează: poliţist local, clasa III, gradul profesional superior; poliţist local, clasa III, gradul profesional principal; poliţist local, clasa III, gradul profesional debutant.
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare. De asemenea, condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime în specialitatea studiilor de minimum nouă ani pentru poliţist local grad profesional superior; vechime în specialitatea studiilor de minim 5 ani pentru poliţist local grad profesional principal; cursuri agent securitate pentru poliţist local debutant; aviz medical cu menţiunea APT pentru funcţia publică de execuţie de poliţist local, obţinut în urma examenului medical de medicina muncii; aviz psihologic obţinut în vederea angajării în care sunt precizate următoarele concluzii – apt psihologic pentru poliţist local; avizele sunt necesare la numirea în funcţia publică, candidaţii care nu le obţin nu vor fi numiţi în funcţia publică, condiţii eliminatorii; pregătire fizică – condiţie eliminatorie.
Proba sportivă a concursurilor a fost programată pentru ziua de 13 iulie, ora 10.00, urmând ca pe 14 iulie, de la ora 10.30 candidaţii să susţină examenul scris, iar pe 16 iulie, de la ora 14.00 să fie susţinute interviurile.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here