Analize gratuite, fără programare, la Laboratorul Spitalului Judeţean

Veşti bune pentru gorjenii care intenţionează să-şi facă analize medicale în următoarea perioadă. Laboratorul de Analize Medicale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu are suficiente fonduri, astfel încât până la sfârşitul anului se pot efectua analize fără programare. Asiguraţii au nevoie doar de un bilet de trimitere de la medicul de familie.

Laboratorul de Analize Medicale din cadrul SJU Târgu-Jiu a fost acreditat RENAR şi a intrat din nou în relaţie contractuală cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, la ora actuală având suficiente fonduri pentru efectuarea de analize până la sfârşitul anului. Pacienţii nu mai trebuie să aştepte pentru analize, acestea putându-se face fără programare. „În această lună avem 180 milioane de lei vechi pentru Laborator, astfel că cei care doresc să-şi facă analize se pot prezenta cu un bilet de trimitere de la medicul de familie. Orice pacient poate beneficia de analize medicale gratuite, fără programare”, confirmă Marilena Davidescu, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Dotări de ultimă generaţie
Conducerea SJU Târgu-Jiu confirmă faptul că, în ultima perioadă, Laboratorul de Analize Medicale a fost dotat cu aparatură performantă, astfel încât precizia rezultatelor analizelor este incontestabilă. „Avem aparatură de ultimă generaţie, Laboratorul arătând occidental. Efectuăm toată gama de analize medicale; îi aşteptăm pe cei care doresc să-şi facă analize şi îi asigurăm că vor beneficia de cele mai bune condiţii”, a menţionat Marilena Davidescu, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Potrivit aceleiaşi surse, şi anul viitor Laboratorul de Analize Medicale din cadrul SJU Târgu-Jiu va avea contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, astfel că gorjenii vor putea beneficia de analize gratuite şi în 2016.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here