Angajaţi noi pentru Primăriile Bustuchin şi Târgu-Jiu

Două primării din Gorj organizează la începutul lunii viitoare concursuri de ocupare a unor funcţii vacante. Este vorba despre administraţiile locale din Târgu-Jiu şi Bustuchin.

Primăria comunei Bustuchin organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcţii publice de execuţie vacante în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor de: inspector clasa I, grad profesional asistent; referent, clasa a III-a, grad profesional principal. Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei Bustuchin, când în data de 7 iulie, ora 10.30, se va susţine proba scrisă, urmând ca interviurile să aibă loc pe 9 iulie, de la ora 11.00.
Candidaţii trebuie să îndeplinească toate condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare. Totodată, pentru funcţia de inspector clasa I, grad profesional asistent, candidaţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul economic, juridic, administraţie publică ori altă specialitate, dar şi vechime de minimum un an de zile în specialitatea studiilor. De asemenea, pentru postul de referent, clasa a III-a, grad profesional principal, candidaţii trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat şi o vechime de minimum cinci ani în specialitatea studiilor.

primaria tg jiu facuta de mine 2Consilier juridic debutant la Târgu-Jiu
Şi Primăria Municipiului Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de consilier juridic, gradul profesional debutant, din cadrul Aparatului permanent de lucru al Consiliului Local Târgu-Jiu. Proba scrisă a concursului a fost programată tot pentru data de 7 iulie, ora 10.30, urmând ca interviurile să aibă loc pe 10 iulie.
Candidaţii trebuie să îndeplinească toate condiţiile generale prevăzute de art. 3 din Regulamentul-cadru anexă la HG nr. 286/2011 privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale. Totodată, cei care îşi vor depune dosarele de înscriere la concurs până la termenul limită de 22 iunie, ora 16.00, trebuie să îndeplinească şi următoarea condiţie specifică: să fie absolvent de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiinţelor Juridice, specializarea Drept.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here