Aurel Blondea, socru mare la zi de sărbătoare

Duminică, 20 iulie, în ziua de Sfântul Ilie, Aurel Blondea –  maestrul dirijor al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu, a avut parte de un eveniment important în familie. Fiul său şi-a unit destinele cu Alexandra, o tânără interpretă de muzică populară din Novaci. Silvana Rîciu a fost naşa tinerilor căsătoriţi.

Spuma folclorului gorjenesc şi nu numai a participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la nunta fiului dirijorului Aurel 2Blondea. Silvana Rîciu, cunoscuta prezentatoare de emisiuni folclorice, i-a năşit pe tinerii care au ales să-şi unească destinele într-o zi sfântă.
3Cum era de aşteptat, mirilor le-au fost alături importanţi interpreţi, intre aceştia regăsindu-se Niculina Stoican, Victoriţa Lăcătuşu, Roberta Crintea şi alţii. Mulţi dintre cei prezenţi au postat fotografii de la eveniment pe un site de 4socializare, dovadă că evenimentul a fost pe placul lor. Naşa a purtat o ţinută elegantă şi a afişat în permanenţă un zâmbet de fericire. Buna dispoziţie de care a dat dovadă Silvana, a determinat-o să se aşeze şi în rândul domnişoarelor care aşteptau să prindă buchetul miresei. Surpriza a fost că ea l-a şi prins. Petrecerea a fost una reuşită, tinerii bucurându-şi invitaţii cu momente speciale, conform tradiţiei de nuntă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here