Autovehicule, puse sub sechestru, scoase la licitaţie de Finanţele din Gorj

Mai multe autoturisme ai căror proprietari înregistrează datorii la bugetul de stat ori către terţi vor fi, astăzi, scoase la licitaţie, în cadrul unei proceduri organizate de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj, la sediul instituţiei din municipiul Târgu-Jiu, cu începere de la ora 11.00.

Prin licitaţia organizată, astăzi, de reprezentanţii AJFP Gorj, se va încerca vânzarea unui număr de trei autoturisme. Niciuna dintre maşini nu este însă la prima procedură de licitaţie, ci chiar la a doua. Astfel, debitoarea Lidia Dodoacă ar putea rămâne, astăzi, fără autovehiculul asupra căruia AJFP Gorj deja instituise sechestru. Este vorba despre o autoutilitară, marca Mercedes Benz, tip Sprinter 208D, an de fabricaţie 1997 – motorină, stare satisfăcătoare însă cu urme de zgârieturi şi rugină pe caroserie. Preţul de pornire al licitaţiei în acest caz va fi de 5.175 de lei.
O altă autoutilitară scoasă, astăzi, la mezat de finanţiştii gorjeni aparţine Valeriei Oancea. Este vorba despre un autovehicul marca Renault, tip MIDLUM220, an de fabricaţie 2003 – motorină, al cărei preţ de pornire al licitaţiei este de 18.000 de lei. Asupra acestei autoutilitare nu s-a putut verifica starea de funcţionare, prezintă zgârieturi pe caroserie, rugină şi are anvelopele degradate. Cea de-a treia maşină asupra căreia s-a instituit pentru a doua oară procedură de licitaţie publică aparţine târgujianului Teodor Constantin Jalbă şi este vorba despre un autoturism Dacia Logan, an de fabricaţie 2007 – motorină. În acest sens, preţul de pornire al licitaţiei de astăzi va fi de 3.000 de lei, deoarece maşina nu se află în stare de funcţionare, caroseria prezintă zgârieturi, iar anvelopele sunt degradate.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here