Bătaie într-un bar din Tismana! 15 clienți au fost scoși afară de scandalagiu

Un bărbat de 40 de ani, din comuna Bîlteni, a fost reținut marți seara, după ce a făcut scandal într-un bar din Tismana. Altercația a avut loc în weekend, când unul dintre lăutari, în vârstă de 50 de ani, ar fi fost lovit de bărbatul recalcitrant. Victima a depus plângere împotriva agresorului, după ce a obținut certificatul medico-legal. Cearta ar fi pornit de la o dedicație. Bărbatul din Bîlteni ar fi amenințat și petrecăreții, 15 clienți fiind dați afară din local de acesta.
”La data de 6 martie, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată de un bărbat de 50 de ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, despre faptul că, în timp ce se afla în incinta unui local public din oraşul Tismana, unde desfăşura activităţi artistice alături de o solistă, un bărbat de 40 de ani, din comuna Bâlteni, a exercitat acte de violenţă asupra sa, agresându-l fizic și provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 14-16 zile îngrijiri medicale.
De asemenea, prin comportamentul violent manifestat în continuare, agresorul a determinat aproximativ 15 persoane să părăsească incinta localului pentru a-şi asigura integritatea corporală. În baza probatoriului administrat în dosar şi pentru prevenirea săvârşirii unei alte infracţiuni, faţă de agresor s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei și aplicarea măsurilor legale în consecință. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
Ieri, suspectul a fost audiat, din nou, de procurori.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here