Belgia recrutează căpşunari şi un medic stomatolog

O ofertă atractivă de joburi în Belgia este pusă la dispoziţia gorjenilor în această perioadă, prin reţeaua de ocupare EURES România!

 

Gorjenii, care au terminat medicină stomatologică îşi pot depune CV-ul pentru a obţine un loc de muncă în Belgia. Doritorii trebuie să aibă capacitatea de a diagnostica boli orale, promovarea sănătăţii orale şi prevenirea bolilor, crearea de planuri de tratament pentru pacienţi şi urmărirea parcursului lor, administrarea anestezicelor, menţinerea evidenţei corecte a structurii dentare a pacienţilor, capacitatea de a opera cu echipamente tehnice, cum ar fi aparatura cu raze X. De asemenea, este necesară capacitatea de a lucra în echipă cu un recepţionist medical, un medic stomatolog şi un asistent dentar. Se mai cere diplomă, cetăţenie europeană, dorinţa de mutare în Belgia pentru o perioadă lungă de timp şi master în domeniu. Nu se cere experienţă, însă doritorii trebuie să cunoască bine limba engleză sau franceză şi să aibă disponibilitate pentru învăţarea olandezei. Salariul este de 2.400 euro pentru cei fără experienţă, şi 3.500 euro pentru medicii care au profesat. Contractul de muncă este pe perioadă determinată.

Contract sezonier pentru căpşunari
O ofertă consistentă este pusă la bătaie până pe 13 noiembrie tot de Belgia prin reţeaua de ocupare EURES România! Un angajator belgian recrutează culegători de căpşune. Se lucrează la colectarea, cântărirea, curăţarea şi împachetarea căpşunelor.

Printre sarcini se mai numără determinarea rândurilor parcelelor care urmează a se lucra, localizarea produselor care urmează să fie culese, curăţarea echipamentelor de cules, sortarea şi curăţarea produselor culese, pentru împachetare (sortare, curăţarea de frunze şi plante uscate). Totodată, se lucrează la etichetarea produselor şi pregătirea comenzilor. Câştigurile salariale sunt de 8,73 euro/oră. Oferta de lucru este valabilă până pe data de 13 noiembrie. Se oferă camere de cazare gratuite, încălzite în mod corespunzător, cu bucătărie modernă, complet echipată, apă caldă, TV, internet, electricitate. Baia este dotată cu maşină de spălat haine. Sunt cerute cunoştinţe minime de limba engleză. Activitatea se desfăşoară pe timp de zi, munca începe de la ora 8.00 şi se lucrează aproximativ 50 de ore pe săptămână.

Persoanele interesate de aceste oferte vor trebui să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj pentru a se înregistra în baza de date şi a fi îndrumate ce au de făcut.

Pentru a se înregistra în baza de date a serviciului EURES, doritorii gorjeni trebuie să se prezinte la sediul AJOFM Gorj cu un dosar care să conţină cazierul judiciar, o adeverinţă de la medic «apt de muncă, clinic sănătos» şi buletinul.
Izabella Molnar

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here