BPN-ul PSD l-a validat pe Fifor pentru portofoliul de la Apărare! Weber a refuzat funcția înainte de ședință

Mihai Fifor va fi noul ministru al Apărării, în locul demisionarului Adrian Țutuianu. Fifor va fi mutat astfel de la Ministerul Economiei, pe care îl ocupă din luna iunie. Iar noul ministru al Economiei va fi Gheorghe Simon, deputat PSD de Baia Mare. Mihai Weber, deputat de Gorj, a anunțat public, înainte de ședință de azi că nu vrea această funcție.

Comitetul Executiv al PSD a făcut două propuneri către primul-ministru: Mihai Fifor la Apărare, iar la Economie –   Gheorghe Șimon. Liviu Dragnea a declarat, la finalul BPN al PSD, că l-a propus pe Mihai Fifor la Apărare pentru că este un om responsabil, are avantajul ca în ultimele luni a lucrat la ministerul Economiei, a fost prin țară, și în această perioadă a lucrat foarte mult cu MApN. Cred că va fi un ministrul al Apărării foarte bun, a fost la ministerul Economiei și a arătat că este un ministru bun.

În locul său la ministerul Economiei este propus Gheorghe Șimon, despre care Liviu Dragnea a spus că este un om cu experiență foarte mare în economie, are o activitate veche în PSD, și asta contează, este inginer, este vicepreședintele partidului, este vicepremier, a lucrat în privat.

Liderul PSD a declarat că l-a sunat, luni seară, pe președintele Iohannis și a fost de acord cu propunerile PSD. Klaus Iohannis a transmis că trebuie să se închidă rapid situația de la MApN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here