Ca la noi, la nimeni – Mişcarea “#rezist” şi Soros îşi fac nestingherite de cap!

Evenimentul trist al zilei de 13 decembrie 2017 a fost revenirea Regelui Mihai I în Ţara ce-i fusese furată de bolşevici la 30 decembrie 1947! Ţară de care nu s-a putut apropia ani de zile nici după Marea Învălmăşeală din Decembrie 1989. Multimiliardarul George Soros a aterizat la Otopeni cu primul avion privat, iar avionul care-l aducea pe Regele Mihai în Ţara în care s-a născut şi pe care-a iubit-o atât de mult n-a fost primit decât cu greu, abia prin 1992!
CALVARUL ULTIMULUI DRUM. Un drum din Elveţia la Aeroportul Henri Coandă, apoi la Castelul Peleş de la Sinaia, de unde va reveni astăzi la Palatul Regal din Bucureşti şi pe 16 decembrie Ultimul drum cu trenul regal spre Curtea de Argeş, la Mănăstirea unde-şi dorm somnul de veci, în linişte, Regele Carol I, Regele Ferdinand Întregitorul, Regina Maria şi Regina Ana. Şi astfel, ne vom lua rămas bun de la Ultimul Rege al României, Mihai I, unul dintre cei mai mari şi mai importanţi bărbaţi de stat ce au marcat decisiv al Doilea Război Mondial. Datorită căruia România se află în hotarele actuale şi se pregăteşte pentru Centenarul Marii Uniri, la 1 Decembrie 2018.
TĂCEREA E CA MIEREA ORI CA FIEREA? Guvernul Tudose a decis ca zilele de 14-15-16 Decembrie 2017 să fie de Doliu Naţional. Totuşi, nu strica mai multă decenţă în viaţa politică, dar şi în societatea civilă. Nu ne pierdem vremea cu scandalurile de luni încoace în Parlament, provocate de parlamentarii USR – un fel de Uniunea Sabotaţi România – şi nici cu ieşirile scandaloase ale deputatei Cosette Chichirău(USR), care l-a ameninţat pe deputatul Eugen Nicolicea(PSD) că “se va ocupa personal ca el să intre la puşcărie”. Dacă luni, USR a blocat lucrările Camerei Deputaţilor, acelaşi lucru a intenţionat fără succes şi lidera Noului PNL, Raluca Turcan. Rămâne de neînţeles neimplicarea autorităţilor în actele de violenţă ale mişcării “#rezist”, atât luni în faţa Parlamentului, cât şi anterior, sâmbătă şi duminică, în Piaţa Victoriei. Dar ce să ne mai mirăm din moment ce între ONG-urile soroşiste şi Noul PNL au intervenit documente semnate, deci parafate şi legale pentru proteste total ilegale! Probabil că principalii politicieni de la Bucureşti ori n-au auzit despre declaraţiile Preşedintelui Statelor Unite ale Americii despre “#rezist” ori se tem să nu afecteze relaţiile României cu cel mai important Partener Strategic al ei. Pe scurt, cel mai puternic om al planetei, Donald Trump, a declarat: “Ei rezistă progresului, ei rezistă schimbării pentru că lucrul de care le pasă este să protejeze ce au reuşit să facă până acum, adică să controleze ţara şi asta nu în beneficiul nostru.” Cum se vede, în discursul liderului de la Casa Albă revine expresia “ei rezistă”! Niciunul dintre oamenii de stat ai României aflată într-un Parteneriat Strategic cu Statele Unite ale Americii de 20 de ani nu s-a sinchisit. De teamă, din laşitate sau din calcule meschine? Cine ştie!Chiar dacă Ambasadorul Hans Klemm are nenumărate demersuri şi declaraţii nepotrivite cu calitatea sa de diplomat, România are un Parteneriat Strategic cu Statele Unite ale Americii şi nu cu George Soros!
AUTORITĂŢI TIMORATE, AUTORITĂŢI VINOVATE! Şi în Statele Unite ale Americii şi în România, acţiunile protestatarilor mişcării “#rezist” beneficiază de foarte consistentul sprijin moral şi, mai ales, financiar al lui George Soros. Numai că, spre deosebire de autorităţile din Statele Unite ale Americii, unde autorităţile s-au mobilizat şi fac demersuri clare şi concrete, dând riposta cuvenită anarhismului şi presiunilor aşa-zişilor rezistenţi, la noi autorităţile sunt paralizate şi timorate că, vezi Doamne, dacă ar aplica legile statului român riscă să afecteze relaţiile cu Statele Unite ale Americii şi Parteneriatul Strategic. Nimic mai fals!
ION PREDOŞANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here