Ca la noi, la nimeni – Violenţa – refugiul incompetenţei!

Într-o zi tristă, în care o ţară întreagă aflase că o psihopată cu origini craiovene împinsese la metroul bucureştean o tânără de 25 de ani înaintea trenului sau mai exact a metroului, iată că o pretinsă deputată renumită pentru violenţele ei de limbaj, parcă rupt dintre cei mai inculţi protestatari “#rezist” şi-a ameninţat o colegă, pe Steluţa Cătăniciu (ALDE) că “ne întâlnim la metrou!” Un fel de ameninţare cu moartea.
Individa parvenită deputat pe listele partiduleţului soroşito-SRIst botezat USR (Uniunea Sabotaţi România!) poartă numele de Cosette Chichirău şi e renumită pentru batjocura şi bălăcărelile la care-şi supune colegii parlamentari.
Numita Cosette Chichi&rău îi mai făcuse de ocară cu vorbe grele şi pe alţi colegi. Evident, precum protestatarii, nu recunoaşte nimic.
În nimicnicia ei, Cosette Chichirău iotă că ea însăşi transmitea în direct pe Facebook dialogurile ei spurcate cu aceia pe care-o jignea.
Şi deci înregistrările deveniseră virale, adică publice şi o contraziceau!
Pe deputatul George Rădulescu îl filma şi tot ea comenta: “Iată-l pe hoţ. S-a mai îngrăşat un porc. Îi merge bine de când fură. Seamănă cu un porc în păpuşoi”. Ba îl face hoţ, ba porc.
Şi asta când nu protesta în Camera Deputaţilor, acolo unde un electorat de teapa domniei sale cu nume rar – Cosette, eroina lui Victor Hugo din “Mizerabilii”, se ocupa cu transmisiuni în direct pentru prostimea Facebook-istă!
Dar înainte de a o ameninţa cu moartea la metrou pe deputatul ALDE Steluţa Cătăniciu.
“Mizerabila” de Cosette Chichirău îl mai ameninţase cu puşcăria pe deputatul PSD Eugen Nicolicea.
Cum că “mă voi ocupa personal să ajungeţi la pulcărie”. Iată cum “mizerabila” Cosette se dă mare, cu relaţii sus puse. Cine ştie, la DNA sau chiar la președinţie?! Uşor-uşor, limbajul agresiv şi violenţa de limbaj își fac loc sub cupola Parlamentului.
Dacă la Metrou există pază plătită degeaba, oare va fi cazul din cauza unor USR-işti de joasă speţă să se introducă pază şi în sălile Camerei Deputaţilor?
La dialogul suburban şi ameninţător cu moartea produs de “mizerabila” Cosette, eroină a romanului “Mizerabilii” de Victor Hugo, a fost martor şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu, un om de mare curaj şi intransigenţă.
El propune ca specimene precum Cosette Chichirău să nu mai aibă acces în Parlament.
Ion PREDOŞANU

P.S. La Liceul din Turburea Gorjului există un profesor de matematică tare tulburat la minte care-şi bate elevii. Şi mai este şi director adjunct. Poziţie din care îşi permite să blocheze camerele de supraveghere, ca să nu fie probe. Chiar mai rău decât la Metrorex.(Ion Predoşanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here