Călinoiu a instalat-o pe Camelia Popescu la cârma DGASPC Gorj

Camelia Popescu (1)Camelia Popescu şi-a început ieri activitatea de director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. Ea a fost prezentată subalternilor de însuşi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, în cadrul unei şedinţe oficiale, şeful judeţului fiind garantul sprijinului pe care CJ Gorj îl oferă noii numite.

Cu această ocazie, noua directoare a DGASPC Gorj a luat la cunoştinţă problemele cu care se confruntă salariaţii, fiind informată de toate acestea de către liderii de sindicate, dar şi de către directorii centrelor din subordinea instituţiei.

Şedinţa de instalare a Cameliei Popescu în funcţia de director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj a avut loc ieri la ora 10:30. Au fost prezenţi la reuniune: preşedintele Consiliului Judeţean, directorii executivi adjuncţi, liderii de sindicat şi directorii centrelor din subordinea DGASPC. După prezentarea noului director general, Camelia Popescu, s-a trecut la discuţii pe marginea problemelor cu care se confruntă angajaţii DGASPC Gorj. „S-au discutat diferite probleme. Liderii sindicatelor au transmis tot ce aveau de spus, iar doamna directoare ne-a solicitat să punem pe hârtie problemele cu care ne confruntăm şi să i le transmitem. De asemenea, s-a decis ca în următoarele zile doamna Popescu va merge în fiecare centru şi va discuta cu liderii de sindicat de acolo şi cu directorii pentru a avea o imagine cât mai clară asupra situaţiei din centre”, a precizat liderul sindical Sorin Torop, care a fost prezent la şedinţa de instalare a Cameliei Popescu în funcţia de director executiv al DGASPC Gorj. Astfel, în următoarea perioadă, noul director executiv al instituţiei va inventaria problemele existente în unitate, aşteptând ca salariaţii să-i transmită punctual, prin intermediul liderilor de sindicat, nemulţumirile şi cerinţele lor.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here