Celebrul personaj ”Cristi” a petrecut o noapte în arestul Poliției Gorj

Bărbatul care a pus pe jar Poliția din Gorj, vineri seara, este proprietarul câinelui din celebrul clip ”Cristi, bă, Cristi”, filmuleț care a făcut furori pe internet, anul trecut. Cristian Antonescu a fost reținut, duminică, de polițiștii din municipiul Motru, după ce ar fi condus un autoturism, având acest drept suspendat. Conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor rutieri, iar a doua zi s-a prezentat singur la secție, pentru a lansa o variantă care nu a fost luată în calcul de anchetatori. Bărbatul ar fi declarat că autoturismul soției sale a fost condus de altcineva, însă planul a eșuat. ”La data de 6 octombrie, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care circula pe strada Macului, din localitate, conducătorul auto refuzând să oprească.

Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia folosindu-se semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei, până la limita cu județul Mehedinți, fără ca autoturismul să poată fi oprit. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul în cauză este proprietatea unei femei, de 35 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinţi, care, atunci când a fost contactată telefonic, a precizat că se află în Italia și a lăsat autoturismul la domiciliu, în grija soțului său. Ulterior acesta s-a prezentat la sediul Poliției Motru și a precizat că a încredințat autoturismul unui alt bărbat, din localitatea Broșteni. În urma cercetărilor efectuate, la data de 7 octombrie a.c., polițiștii motreni s-au sesizat din oficiu, constatând că persoana care a condus autoturismul ar fi bărbatul de 46 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinți, care are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine permis de conducere”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
După o noapte petrecută în arestul Poliției Gorj, bărbatul a fost eliberat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru. Surse din rândul anchetatorilor susțin că ar fi recunoscut fapta, în timpul audierilor.
În filmuleţul celebru, un tânăr este muşcat de un câine, iar în loc să se apere, trage din ţigară şi îl strigă pe stăpânul patrupedului, Cristi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here