Ciochină, singurul candidat pentru postul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie

Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie ,,Tudor Vladimirescu” – comuna Runcu organizează, în perioada 01.02.2018-28.03.2018, la sediul unității sanitare, concurs pentru ocuparea funcției de manager, persoană fizică. La ora actuală, acest post este ocupat de către economistul Ion Ciochină, el fiind, de altfel, singurul candidat înscris la concurs.

În perioada 01.02.2018-28.03.2018 se desfăşoară un nou concurs pentru postul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie ,,Tudor Vladimirescu” – comuna Runcu, dat fiind faptul că mandatul lui Ciochină a ajuns la final. Din fericire, acesta are posibilitatea de a-și continua proiectele demarate, el fiind singurul candidat înscris la concursul pentru postul de manager. Ciochină va susține proiectul de management în data de 20 martie. Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager, persoană fizică, la Spitalul de Pneumoftiziologie ,,Tudor Vladimirescu” – comuna Runcu, unitate sanitară publică al cărei management a fost transferat Consiliului Judeţean Gorj sunt afișate la sediul unității sanitare din comuna Runcu și sunt publicate pe site-ul propriu al acesteia – www.spitaldobrita.ro și pe site-ul Consiliului Județean Gorj – www.cjgorj.ro
Reamintim faptul că, în toamna anului 2014, Ion Ciochină, fostul director financiar contabil al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu era singurul candidat înscris la concursul organizat pentru ocuparea postului de manager. Acesta a promovat cu brio examenul, iar pe parcursul mandatului său, spitalul a înregistrat progrese marcante.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here