Concurs la DGASPC Gorj pentru postul de șef Birou Achiziții

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere, vacante de şef birou, gradul II, la Biroul Achiziţii Publice şi Contractare Servicii Sociale. Candidații trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 2 ani.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv de studii superioare de lung[ durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe economice sau ştiinţe juridice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 2 ani; absolvenţi de studii de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

27 martie, termen limită pentru înscriere
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 27 martie 2018, ora 14.00: data limită pentru depunerea dosarelor; 17 aprilie 2018, ora 10.00: proba scrisă; 20 aprilie 2018, ora 10.00: proba interviu. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, din Târgu-Jiu, Str. Siretului nr. 24, camera nr. 36 , judeţul Gorj, telefon 0253/212.518.

Remember!
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj a organizat, de două ori, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere, vacante de şef birou, gradul II, la Biroul Achiziţii Publice şi Contractare Servicii Sociale. Prima dată, nu mai puțin de opt persoane s-au înscris la concurs, două dosare fiind respinse la selecție. La scris s-au prezentat patru candidați, dar niciunul nu a reușit să obțină punctajul necesar promovării acestei probe. Procedura a fost reluată. Dar nici de această dată nu a fost ocupat postul, întrucât niciunul din cei patru candidați care trecuseră de selecția dosarelor nu s-a prezentat la proba scrisă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here