Craiova merge să răpună şi Concordia!

După victorii în ultimele două deplasări, Universitatea speră să încheie, en-fanfare, seria de trei meciuri jucate afară. În această seară, de la ora 20.45, Craiova merge la Chiajna, unde întâlneşte cea mai în formă echipă a campionatului, Concordia. Oaspeţii au şi avantajul terenului propriu, unul sintetic, pe care oltenii nu se simt tocmai confortabil. “Ne aşteaptă un meci foarte greu la Chiajna, dar vrem să ne facem jocul nostru şi să ne impunem. Vrem să ne clasăm cât mai sus pe podium, acesta este obiectivul şi de ce nu, să luăm şi titlul. Ştim că vom avea superioritate în tribune, fanii ne susţin în număr mare. Nu ne-a mers prea bine la Chiajna pe sintetic, am făcut 0-0, şi cu Concordia, şi în returul semifinalei de Cupă cu FC Voluntari, dar acum avem altă echipă şi alte speranţe”, a spus mijlocaşul “juveţilor”, Vladimir Screciu. “Chiajna vine după o serie de victorii și trebuie să mergem acolo foarte concentrați și atenți, ca să facem un meci bun. Nu mă gândesc la titlu, trebuie să pregătim fiecare meci, iar acum vine cel de la Chiajna. Sunt fericit că am șase goluri marcate și am mai spus-o că este meritul întregii echipe. Mă bucur foarte mult că am fost inclus și în primii unsprezece în echipa turului de campionat“, a comentat şi brazilianul Gustavo.
Craiova nu se va putea baza în această rundă pe Fausto Rossi, care a stat mai mult accidentat de când a venit în Bănie, şi nici pe Alex Mitriţă, suspendat. “Pentru meciul de la Chiajna, Rossi nu este disponibil, este accidentat, Zlatinski este incert și Mitriță este suspendat. Cu o victorie ne-am putea apropia de locul întâi, dar în momentul acesta nu mă interesează clasamentul, ci să dăm maximum în meciul cu Chiajna“, a declarat Devis Mangia, antrenorul turului Ligii I într-o anchetă a LPF. Deşi se află în fruntea clasamentului, tehnicianul italian a precizat că jocul cu ilfovenii va fi unul foarte greu, iar suprafaţa artificială nu îi este pe plac.
“În momentul acesta, Concordia este una dintre echipele în formă ale campionatului, a avut patru victorii consecutive, deci este un meci important și complicat. Trebuie să fim foarte atenți și să punem în valoare atuurile și să ne urmăm ideile noastre. Mie îmi place să jucăm pe un teren cu iarbă naturală, dar în cazul acesta nu se poate, este un teren artificial, dar este la fel pentru ambele echipe. Cu siguranță, că va trebui să facem o evaluare pentru jucătorii pe care îi vom introduce în teren, pentru că avem un calup de trei meciuri și trebuie să gestionăm cât mai bine lotul”, a declarat antrenorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here