Crima de la Scoarța – Autorul a jucat-o pe victimă în picioare!

Tânărul de 16 ani, care a fost reținut, duminică noaptea, de procurori, pentru că împreună cu mama sa ar fi omorât o femeie din Scoarța de 44 de ani, va rămâne în următoarele 30 de zile după gratii, informațiile din dosar arătând că el este cel care a jucat-o în picioare, la propriu, pe femeia care și-a pierdut viața. Angela Lupu a mers la locuința lui Teofil Vodislav crezând că bărbatul este acasă, între ei consumându-se relații intime, spre ghinionul său femeia dând însă de fosta soție a amantului, dar și de fiul celor doi, un practicant de arte marțiale. Antrenamentele acestuia l-au băgat însă în spatele gratiilor, pentru că tânărul a lovit cu atâta forță și în zone vitale, încât Angela nu a avut nicio șansă să mai rămână în viață, mai ales că era și sub influența băuturilor alcoolice.
“Conflictul verbal dintre victimă şi inculpata Teodorescu Elvira a degenerat într-o altercaţie fizică, iar la strigătele inculpatei «hoţii, hoţii», la faţa locului a venit fiul său, inculpatul V…., care a intervenit în sprijinul mamei sale, aplicând victimei trei lovituri cu pumnul drept în zona capului, în urma cărora victima a căzut pe podeaua placată cu marmură. Victima a fost lovită în continuare de inculpatul minor V…. cu picioarele în zona toracică, fiind totodată călcată de acesta cu picioarele, cauzându-i ruptură de splină şi fractura a patru coaste. După agresiune, în jurul orelor 11,30, victima L.A. a fost găsită căzută în şanţul de pe marginea părţii carosabile, la cca. 50 de metri de imobilul proprietatea inculpaţilor, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg.-Jiu unde s-a intervenit chirurgical efectuându-se splenectomie (extirpare splină), însă la orele 15,08 a intervenit decesul acesteia”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj într-un comunicat de presă.
Instanța a decis ca mama minorului să fie anchetată în libertate, dar procurorii au posibilitatea să conteste sentința Tribunalului Gorj și să spere că la Curtea de Apel Craiova vor obține mandatul pe care îl vor pentru aceasta.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here