Cultura

Elvira-târgujianca de la arte, în grupul național VIVOX, care a câștigat trofeul SANREMO JUNIOR 2017

 | 10 mai 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Elvira Bolovan, elevă în clasa a X-a la Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu, tocmai a revenit de la Sanremo, unde a participat zilele trecute, alături de alți 17 copii, în grupul național pregătit de Școala de Canto VIVOX, de unde copiii au adus trofeul în România. Copiii au fost pregătiți de o întreagă echipă de profesioniști.
Dintre membri acestei echipe face parte și inițiatorul, organizatorul și îndrumătorul grupului, celebrul compozitor român, Viorel Gavrilă.
În acest grup au fost selectați copii din șapte orașe ale țării, printre care și Elvira Bolovan, din Târgu Jiu.
Ea cântă din clasa a IV-a, de când profesoara Liliana Ștefănescu, de la același liceu, a descoperit-o și a lansat-o în muzica ușoară, în cadrul concursului pluridisciplinar, Mini Miss și Mini Mister, organizat de organizația Miss România.
Încă de la prima apariție pe scenă a impresionat cu talentul ei, motiv pentru care a și primit titlul de Mini Miss Gorj, apoi Vice Mini Miss Oltenia.
În cei șase ani care s-au scurs de atunci, Elvira a câștigat numeroase premii la concursuri naționale, a fost invitată în emisiuni TV și a devenit cunoscută la nivel național.
Cu multă muncă și pasiune, Elvira a ajuns printre tinerii cântăreți de elită de muzică ușoară din România. Astăzi onorează județul Gorj cu trofeul GEF câștigat la Sanremo Junior 2017.
Îi dorim cât mai multe reușite de acum încolo!
A.S.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL