Cultura

Implicare în folosul comunităţii – Obştea Peştişani organizează Campionatul comunal de ŞAH!

 | 13 octombrie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Iată că după ce s-a implicat în sponsorizarea voluminosului studiu “Monografia Comunei Peştişani”, Obştea diriguită de Preşedintele Director general ec. Ion Poenaru susţine şi mişcarea şahistă. Prima etapă a concursului de şah va avea loc duminică, 15 octombrie, în salonul firmei “La Purec”, ora 11,00, iar etapa a II-a va fi un omagiu IN MEMORIAM Jean Brâncuşi la Pensiunea “Casa Brâncuşi”, fondată de regretatul Om şi şahist strălucit care a fost şi rămâne veşnic în memoria consătenilor săi. Partidele se desfăşoară în sistem eliminatoriu, iar în 29 octombrie va fi etapa a III-a, la aceeaşi oră, fiind găzduită de Pensiunea “La Moară”, aparţinând omului de afaceri Alin Fuiorea. Etapa a IV-a, din 5 noiembrie 2017, se constituie în Finală şi se va ţine în sediul Obştei Peştişani, evident, tot la ora 11,00. Obştea Peştişani oferă Premii consistente tuturor participanţilor la prima ediţie a Campionatului comunal de şah. Înscrierile au început și se fac la Alin Fuiorea, la subsemnatul, Arbitru coordonator fiind veteranul mişcării şahiste din Peştişani, cu legitimaţie din partea Federaţiei Române de Şah – Domnul Gogă Nicolcioiu-Nixon, Arbitrul coordonator al competiţiei. “Obştea Peştişani îşi propune să contribuie la un viitor mai bun pentru tinerele generaţii prin dezvoltarea activităţii şahiste, privită în toate aspectele şi valenţele sale, ca sport, ştiinţă, artă, formă de educaţie şi dezvoltare personală, pasiune şi joc, dar şi un puternic instrument educaţional pentru copii şi tineri, contribuind la dezvoltarea lor armonioasă şi la îmbunătăţirea performanţelor şcolare; o formă plăcută de petrecere a timpului liber şi de socializare”, cum ne-a declarat sufletul acestei competiţii, el însuşi un valoros şahist – Preşedintele-Director general al Obştei Peştişani Ec. Ion Poenaru.
ION PREDOŞANU

Semnatura eletronica CertDigital
Articole asemanatoare



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL