Cultura

Start înscrierilor la Festivalul “Coloana Infinitului”

 | 11 mai 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Palatul Copiilor Târgu-Jiu a dat startul înscrierilor la cea de-a X-a ediţie a Festivalului “Coloana Infinitului”, ce se adresează copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 6 şi 19 ani, din întreaga ţară.

Semnatura eletronica CertDigital

Ediţia din acest an va fi susţinută pe 20 mai şi este organizată de Palatul Copiilor Târgu-Jiu, Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj şi Primăria Târgu-Jiu, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Gorj şi Centrul Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale Gorj. Festivalul se va desfăşura în aer liber, pe scena ce va fi amplasată pe Insuliţa Jiului, urmând ca pe scenă să urce solişti şi grupuri de muzică uşoară şi folk.
Cei interesaţi se pot înscrie online, până la data de 16 mai 2016, la adresa: http://muzicatargujiu.ro/muzicausoara/festival-coloana-infinitului/editia-2017. Lista concurenţilor admişi şi ordinea intrării în concurs va fi afişată tot pe site-ul festivalului. Potrivit regulamentului, în spectacolul-concurs participanţii de la secţiunea “Solişti – muzică uşoară” vor interpreta o singură melodie din repertoriul românesc sau internaţional, “live”, melodiile fiind acompaniate de negative pe suport mp3, iar în cazul formaţiilor, de instrumente specifice genului. Timpul acordat recitalului formaţiilor vocal-instrumentale este de 20 minute pentru fiecare grup. Câştigătorii vor fi desemnaţi de un juriu din care vor face parte personalităţi ale vieţii muzicale româneşti, specialişti în muzică. Laureaţii concursului vor fi premiaţi pe 20 mai, de la ora 20.00. Acest festival îşi propune descoperirea de noi talente şi stimularea acestora în domeniul interpretării muzicii uşoare şi folk şi, în mod special, promovarea formaţiilor vocal-instrumentale.
Izabella Molnar

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL