Daruri de la jandarmi

Moș Crăciun a ajuns, miercuri și joi, cu mașina Inspectoratului de Jandarmi Gorj la mai multe familii din județ, aducând în casa acestora bucuria sărbătorilor de iarnă. “Continuăm faptele bune de sărbători.
Jandarmii din Detașamentul Bărbătești, în mod voluntar, au distribuit daruri tradiționale unor familii din Târgu-Cărbunești, Bărbătești, Socu și Vierșani. 21 de copii ai acestor familii s-au bucurat de produse tradiționale: cozonac, fructe, suc și dulciuri.
Situația greu încercată a acestora a fost cunoscută de jandarmi datorită executării serviciului în zona de responsabilitate. Încă o misiune de suflet încheiată cu zâmbete și icnete de bucurie ale copiilor care ne-au impresionat”, a precizat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj. Ieri, jandarmii au continuat faptele bune. “O misiune frumoasă în care au dăruit speranță și au generat bucurie au executat-o și jandarmii din Bumbești-Jiu. O delegație de cadre au fost la o familie din localitate să le ofere geamuri pentru încăperea în care locuiesc doi bătrâni și doi nepoți, alimente și produse tradiționale. Au fost întâmpinați cu lacrimi de bucurie și mesaje de mulțumire”, au mai precizat reprezentanții IJJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here