David are nevoie de ajutorul semenilor pentru a putea merge

Un pui de om, în vârstă de doar 1 an şi 4 luni, are nevoie de ajutorul nostru. David suferă de pseudartroză congenitală de tibie, iar în luna martie va fi supus unei intervenţii chirurgicale, la Cluj, însă până atunci va trebui strânsă o sumă de bani pentru acoperirea costurilor.

Copiii sunt o minune în viaţa fiecărui părinte. La fel este şi David, care, deşi nu poate să meargă, luminează viaţa părinţilor lui şi îi bucură zi de zi cu zâmbetul lui cald şi ochii strălucitori ca nestematele.
David Constantin Pera locuieşte cu părinţii lui în satul Şomăneşti, comuna Teleşti, judeţul Gorj. Copilul s-a născut cu o problemă de sănătate care îl împiedică să meargă. Este vorba despre pseudartroză congenitală de tibie. În afara acestei probleme, David este perfect sănătos, fiind bine dezvoltat pentru vârsta lui. Micuţul este programat la o intervenţie chirurgicală, care va avea loc în luna martie, la Cluj-Napoca. Pentru aceasta, însă, este nevoie de 2700 euro, bani pe care părinţii lui David nu îi au, mama fiind casnică, iar tatăl având un salariu minim pe economie. Colegii tatălui său s-au mobilizat, donând fiecare cât a putut. Cu toate acestea, încă mai este nevoie de bani. Aşadar, toţi cei care pot să-l ajute pe David sunt rugaţi să doneze în contul RO28RZBR0000060019285817 deschis la Raiffaisen Bank pe numele Pera Constantin Alin. Micuţul David Constantin Pera are urgent nevoie de implant de os, până la data de 6.03.2018. Haideţi să-i oferim lui David şansa la o viaţă normală!
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here