De beat ce era, un șofer din Bălești a distrus cu mașina un sens giratoriu

Actiunea de control a Politiei Rutiere, organizata vineri noaptea in Bucuresti si in Judetul Ilfov, a urmarit in principal conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului, dar si alte categorii de abateri de la normele de circulatie

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Bălești, s-a urcat beat la volan, duminică, după care a distrus indicatoarele rutiere dintr-un sens giratoriu din Târgu-Jiu. Evenimentul rutier a avut loc pe strada Victoriei, din municipiu. Oamenii legii au constatat că băuse zdravăn înainte de a se urca la volan. Rezultatul testării cu etilotestul a fost de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Așa se explică de ce șoferul n-a mai putut controla autoturismul. Tânărul s-a ales cu dosar penal. ”La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un tânăr de 22 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu sensul giratoriu situat la intersecția străzilor Mărgăritarului cu Victoriei, rezultând doar pagube materiale. În urma testării tânărului cu etilotestul a rezultat o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here