Deputatul Văcaru anunță cum se va face organizarea partidului Pro România în Gorj: “Vom avea în maximum o lună un sediu în Târgu-Jiu și apoi organizații în toate localitățile”!

????????????????????????????????????

Alin Văcaru, deputat de Gorj, totodată secretar general al Pro România, a explicat, ieri, cum se va organiza noua formațiune politică, aprobată recent de instanța de judecată, atât la nivel național, cât mai ales la nivel județean. Parlamentarul susține că noul partid va avea un sediu în maximum o lună de zile în centrul orașului, ce va fi plătit de organizație, formațiunea solicitând un spațiu adecvat activității politice și autorităților municipale. Văcaru spune că se vor realiza apoi structuri la nivelul localităților, procedura fiind aceeași în toată țara.

“Ne vom organiza treptat. Toți liderii nostri vor fi prezenți în toate județele țării și vor ajuta la organizarea structurilor de partid. Vom avea, în scurt timp, și un președinte interimar, dar și sedii de partid brenduite cu sigla Pro România. În ce privește organizarea partidului în Gorj, în maximum o lună vom avea un sediu central la Târgu-Jiu, noi cerând și primăriei un spațiu adecvat, și apoi vom începe organizarea structurilor în județ’’, a declarat Alin Văcaru pentru Gorjeanul. Acesta susține că în acest demers va ține cont de părerile cetățenilor, de opiniile simpatizanților, partidul urmând să atragă de partea sa doar oameni valoroși care au încredere în acest proiect politic. Referitor la politicienii aflați pe bară, care așteaptă să intre într-o formațiune politică, Văcaru spune că în toată această perioadă a ținut legătura cu consilierii locali, județeni cu primarii, iar cei care vor să treacă la acest partid vor face pasul când vor considera că este timpul, cu riscul că își pot pierde calitățile de aleși. “Alături de noi au venit, până acum, doar cei care au fost interesați de acest proiect. Am păstrat însă legătura cu consilierii, cu primarii, iar cei care vor să treacă la acest partid o vor face când va veni timpul. Dumnealor vor decide când se va întâmpla asta și dacă din acest partid pot urmări interesele comunității’’, a spus deputatul Pro România.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here