Deputatul Weber dă o veste importantă pentru Gorj: ,,DN 67 B, Scoarța – Pitești, va fi reabilitat în perioada următoare”

În urma mai multor interpelări făcute către Ministerul Transporturilor, deputatul Mihai Weber a primit confirmarea că s-au alocat fondurile necesare pentru reabilitarea tronsonului DN 67B Scoarța – Pitești, care face legătura între județul Gorj și județul Argeș.

În anul 2015, acest proiect a primit fondurile necesare pentru începerea lucrărilor de reabilitare (9.500 mii lei, conform Legii nr. 186/2014 a Bugetului de Stat ), fiind considerat de către Guvernul PSD de la acea vreme un obiectiv de importanță națională, drumul trecând prin 4 județe. Cu toate acestea, în anul 2016, Ministerul Transporturilor, în perioada Guvernului Cioloș, a întâmpinat anumite probleme în ceea ce privește contractul încheiat cu firma câștigătoare în urma licitației, drept pentru care nu s-a mai făcut nimic în vederea realizării acestei lucrări de reabilitare.
De curând, Ministerul Transporturilor a soluționat problema, ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a tronsonului DN 67 B, Scoarța – Pitești, urmând să fie dat în zilele următoare.
,,După ani de insistențe, se face posibilă realizarea acestui proiect de reabilitare, de maximă importanță pentru județul Gorj, dar și pentru celelalte trei județe pe care acest tronson le traversează, în acest fel lucrând și la dezvoltarea infrastructurii, economiei celor 4 județe”, susține deputatul PSD.

1 COMENTARIU

  1. FELICITARI, AVEAM NEVOIE DE UN ASTFEL DE PROIECT IN SPECIAL CEI CE MERG FOARTE DES LA BUCURESTI, DAR MAI ALES PENTRU DEZVOLTAREA ECONOMIEI JUDETULUI NOSTRU. SUCCES IN CONTINUARE ! RECOMANDARE – Nu este lipsit de interes nici Targu Jiu – Herculane, infrastructura ce ne poate dezvolta foarte mult turismul din zonele tranzitate de acest tronson de drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here