Diaconescu (DGASPC): „Ne-am luat toate măsurile, astfel încât beneficiarii să nu aibă probleme, pe perioada ninsorilor”

Laurențiu Diaconescu, directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, a convocat o întâlnire cu șefii de centre aflate în subordinea instituției, pentru a se asigura că nu vor fi probleme, pe perioada ninsorilor. Există stocuri de lemne și motorină pentru centrale, iar hrana este asigurată de către o firmă de catering.

Conducerea DGASPC Gorj și-a luat măsurile necesare pentru a preîntâmpina eventuale probleme care ar putea să apară în zilele cu ninsori și ger. „Am discutat cu toți șefii de centre și le-am cerut să monitorizeze atent activitățile interne și să le transmită salariaților să aibă grijă de copii și de bătrâni, să nu alunece pe zăpadă și așa mai departe. (…) avem stocuri de lemne și motorină pentru centrale, astfel că nu se pune problema să nu putem asigura agent termic. Astfel, condițiile hoteliere sunt bune, iar în privința hranei, după cum știți, aceasta este asigurată de către o firmă de catering”, a declarat Laurențiu Diaconescu, directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.
Atât directorul general al DGASPC, cât și directorul adjunct – Lucian Zălog, păstreză permanent legătura cu șefii de centre, asigurându-se că situația este sub control.
Reamintim faptul că, în această perioadă, județul Gorj se află sub incidența unor avertizări meteo de vreme rea, fiind înregistrate ninsori abundente, temperaturi foarte scăzute și intensificări ale vântului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here