DIICOT, iar la Primăria Peștișani

Anchetatorii de la DIICOT Craiova se află în Primăria Peștișani,instituție publică pe care au vizitat-o deja de două ori în ultima perioadă. Cei de la DIICOT au solicitat de data aceasta documente legate de investițile primăriei derulate din 2007 și până în prezent, aici intrând și cea legată de apă. Autoritățile s-au așteptat la aceste noi verificări, investigatorii ajungând săptămâna aceasta,inițial, la asociația crescătorilor de animale din comună și abia apoi azi la primărie.

4 COMENTARII

  1. E nasoală treaba cu apa, sunt bani europeni care au intrat în cîteva buzunare din primărie. S-a făcut ceva pîrnaie dar chestia asta a fost doar un mic preludiu. Cît de curînd va începe orgia fiindcă se apropie alegerile iar ăsta e un pretext bun de ați doborî adversarii, de obicei prin șantaj, adică te retragi de bunăvoie sau te duci la bulău. Bineînțeles că dacă vor cădea la pace vor mușamaliza afacerea cu stația de epurare, cu clorinatoarele, cu aerisitoarele, golirile de fund, conducte neschimbate etc.. Cu norodul o să fie cel mai ușor, pentru un pix sau un calendar prostimea va vota și căcăniu, nu doar roșu sau portocaliu.( galbenul a dispărut demult )

  2. Dacă au ajuns anchetatorii și la conducta de apă înseamnă că au ce povesti și administratorii fostei societăți Util Bonus care au avut-o în primire, cu deosebire intelectualul Cosma Faliment care s-a obișnuit cu denunțurile ( vezi,,20 de subalterni, audiați la DNA…..șefa DPPS Târgu Jiu )

  3. Pe la Obște nu mai e nici un post liber…..de văcar, găinar, lătrău, columbofil ??….se termină activitatea determinată a maestrului Bojincă C.Cosmin la BNP Consult sprl. inteligentul responsabil cu falimentul la sc util bonus, mîndria primăriei Peștișani, prietenul lui Bute care l-a învățat la ciordeală, specialistul care bate femei, ăla cu motorina, cu șpăgile, cu denunțurile…..așa că un post de Director se găsește ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here