Diplomă de apreciere pentru un pompier de la Tismana

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj i-au acordat, ieri, plutonierului major Daniel Andrieș, din cadrul Gărzii de Intervenție Tismana, o diplomă de apreciere pentru contribuția la promovarea imaginii instituției. ”Să-ţi apreciezi oamenii pentru munca depusă şi să le arăţi recunoştinţă înseamnă că, pe lângă rigurozitatea militară, suntem o familie! Nu trebuie să aştepţi un moment anume pentru a face acest lucru! Un simplu «Multumesc!» spus la momentul potrivit arată oamenilor pe care îi conduci că sunt apreciaţi, că sunt importanţi pentru instituţie şi că fără munca lor succesul ar fi mult mai greu de atins.


Conducerea ISU Gorj i-a mulţumit astăzi (nr.miecuri) domnului plutonier major Daniel Andrieş pentru contribuţia pe care a adus-o la promovarea imaginii instituţiei noastre şi pentru pasiunea pe care a arătat-o pentru munca de salvator profesionist. Foarte emoţionat şi surprins de aceste mulţumiri, acesta a fost aplaudat şi felicitat şi de către colegii de tură.
Suntem onoraţi că oameni cu demnitate şi mândria de a purta uniforma militară de care dumneavoastră daţi dovadă fac parte din unitatea noastră!”, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.


Atunci când nu salvează vieți, Dan Andrieș ajută și la realizarea clipurilor video cu acțiunile desfășurate de pompierii gorjeni. Acestea au fost postate pe pagina de Facebook a instituției și a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, unde au strâns sute de mii de aprecieri, fiind distribuite de mii de persoane pe rețelele de socializare.
L.F.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here