Directorul general al DRDP Craiova a inspectat activitatea drumarilor gorjeni

Bogdan Bratu, directorul general al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, s-a aflat, sâmbătă, în staţiunea Rânca, unde a verificat modul în care acţionau drumarii gorjeni. Bratu a rămas în zonă până duminică, pentru a se asigura că turiștii coboară în siguranță. Şi Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale (SDN)Târgu-Jiu, a fost prezent la Rânca.

Ninsorile, care s-au abătut asupra judeţului nostru, le-au dat bătăi de cap drumarilor gorjeni. Atenţia lor s-a concentrat în mod special asupra staţiunii Rânca, unde se aflau mii de turişti.
Pentru a se asigura că activitatea de deszăpezire se desfăşoară fără probleme, Bogdan Bratu, directorul general al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova s-a aflat, sâmbătă, în staţiunea Rânca, unde a verificat modul în care acţionau drumarii gorjeni. La ceas de seară, Bratu se afla încă pe DN 67 C şi a decis să rămână în zonă pentru a se asigura că turiștii coboară în siguranță. Şi Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, a fost prezent la Rânca.
Angajaţii SDN Târgu-Jiu au acţionat zi şi noapte pentru ca drumul să fie curăţat corespunzător şi participanţii la trafic să circule în condiţii de siguranţă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here