Dr. Moisescu: „Medicina de familie este un butoi cu pulbere și nu este exclus ca fitilul să se aprindă din Gorj”

Dr. Mihai Moisescu, președintele Asociației Patronatului Medicilor de Familie (APMF) din Gorj, spune că se pregătesc mișcări de protest, medicii de familie fiind nemulțumiți de banii pe care îi primesc și de conținutul contractului-cadru. Se pare că recenta rectificare bugetară este picătura care a umplut paharul.

 

Medicii de familie se pregătesc să protesteze, după cum confirmă dr. Mihai Moisescu, președintele APMF Gorj. „Medicina de familie se pregătește de o mare rebeliune. S-a făcut recent o rectificare bugetară, dar nu ne cuprinde și pe noi. Rectificarea a umplut paharul”, confirmă Moisescu.

Nemulțumirile medicilor de familie se referă nu doar la bani, ci și la conținutul contractului-cadru. „Trebuie schimbat conținutul contractului, pentru că el este făcut copy paste de ani de zile și nu e normal. Eu lucrez acum la o scrisoare deschisă pentru președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Vor urma mișcări, după cum am eu semnale de la colegii din țară. Medicina de familie este un butoi cu pulbere și nu este exclus ca fitilul să se aprindă din Gorj”, subliniază Dr. Mihai Moisescu, președintele Asociației Patronatului Medicilor de Familie (APMF) din Gorj.
Minodora Sucea

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here