Dream Team şi Primăria Târgu Cărbunești, echipele care au luat porcul de Sărbători!

Ambele competiţii “de sezon” de la Complexul Sportiv Dolce Vita, Cupa Porcului, ediția a VIII-a și Cupa Porcului a Primăriilor, Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor de minifotbal, ediția a II-a, şi-au aflat câştigătoarele la final de săptămână. Două dintre cele mai bune echipe din Campionatul Primăriilor şi-au disputat prima finală. Liderul campionatului, Primăria Târgu Cărbunești s-a duelat cu o echipă cu pretenții la podium, Primăria Turburea. Meciul a fost dominat de la bun început de cei de la Târgu Cărbunești. Aceștia au condus cu 3-0 la pauză și nu au scăpat de sub control meciul în niciun moment. Antrenorul-jucător, Alexandru Avrămescu, a marcat de două ori, iar Cocioabă, Purece, Mihăilescu și Călin Viorel au punctat și ei câte o dată pentru Târgu Cărbunești, în timp ce Turburea a replicat prin dubla lui Voica și golul lui Vâlceanu. În Cupa Porcului, ediția a VIII-a, rezervată, în principal, echipelor participante în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, am asistat la reeditarea finalei de anul trecut, între echipele Știința Celei și Dream Team. Dacă anul trecut, campionii de la Dream Team s-au impus greu, cu scorul de 1-0, acum au pornit deciși să tranșeze repede soarta învingătoarei. Golgheterul campionatului, Ion Cănăvoiu, a marcat chiar în minutul 2, dar la pauză s-a intrat la egalitate după reușita lui Dumbra din minutul 17. Campionii au punctat la fel de repede și în repriza a doua prin cel mai bun jucător al lor, Bogdan Dănăricu. Momentul cheie s-a petrecut cu 8 minute înainte de final. Știința Celei a primit penalti după un duel între Gavrilescu și Preoteasa, dar Nicolae Pîrvulescu a trimis mingea peste poartă. Imediat, Dănăricu a marcat pentru 3-1 și soarta partidei a fost tranșată. Festivitatea de premiere s-a bucurat și de prezența celui mai tânăr debutant din istoria fotbalului românesc, Roberto Mălăele, de la FC Viitorul. Acesta a primit un trofeu și o diplomă pentru “Speranța fotbalului gorjean”, acordate de managerul Complexului Dolce Vita, Daniel Buleac. După festivitatea de premiere, jucătorii celor 4 echipe prezente în cele două finale au petrecut la banchet, unde a fost sacrificat și consumat porcul ce dă numele competiției. În total, au fost peste 70 de invitați la această petrecere unde muzica și voia bună au fost elementele de bază. Campionatele de la Dolce Vita se vor relua în data de 13 ianuarie.
Cosmin Iosu, preşedinte ACS Minifotbal Gorj: “Au fost două weekend-uri pline de minifotbal la Complexul Dolce Vita, două competiţii reuşite spunem noi. Mulţumim tuturor echipelor participante, care au reuşit să asigure un spectacol foarte frumos şi, de asemenea, mulţumim partenerilor principali!”
Alexandru Avramescu, Primăria Târgu Cărbunești: “Este al doilea trofeu câştigat în acest an, după Cupa Primăriilor, şi sper să câştigăm şi campionatul. Ne dă încredere pentru ceea ce urmează. Am avut un singur meci mai dificil, cu Teleşti, campioni en-titre, în sferturi. După aceea, a fost mai facil”.
Bogdan Apostol, Primăria Târgu Cărbunești: “Am avut câteva intervenţii decisive. Mă bucur că am reuşit să câştig acest trofeu, trebuie să le mulţumesc şi colegilor care au avut un rol important pentru câştigarea turneului. Cu siguranţă o să repetăm experienţa şi la anul”.
Adrian Preoteasa, Dream Team Târgu Jiu: “Este primul meu trofeu de acest gen şi mă simt foarte bine. Am ajuns la o echipă foarte bună şi sunt mândru de această performanţă. Sperăm să câştigăm şi campionatul, să facem o impresie bună şi la faza regională”.Bogdan Dănăricu, Dream Team Târgu Jiu: “A fost foarte important acest trofeu, ne-am obişnuit să câştigăm în fiecare an. Încercăm să facem cât mai multe puncte şi la turneul următor. Suntem cei mai buni la minifotbal în Gorj, e greu să ne bată cineva în momentul de faţă. O să împărţim porcul, dar trebuie să ţinem şi regim în perioada aceasta, pentru că apoi vine pregătirea”.

Cupa Porcului a Primăriilor, Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor de minifotbal
Sferturi de finală:
I.J.J. Gorj – Primăria Turceni 7-5 (5-5) după executarea loviturilor de la 7 metri
Star Team – Primăria Albeni 7-2
Primăria Turburea – Primăria Bumbești Jiu 3-0
Primăria Târgu Cărbunești – Primăria Telești 6-5 (3-3) după executarea loviturilor de la 7 metri
Semifinale:
Primăria Turburea – Star Team 6-2
I.J.J. Gorj – Primăria Târgu Cărbunești 5-8
Finala:
Primăria Turburea – Primăria Târgu Cărbunești 3-6
Premii individuale:
Portarul Turneului: Bogdan Apostol (Primăria Târgu Cărbunești)
Jucătorul Turneului: Alexandru Avrămescu, (Primăria Târgu Cărbunești)

Cupa Porcului
Sferturi de finală:
Peppy Dolce Vita Târgu Jiu – Primăria Bîlteni 3-2
Dream Team Târgu Jiu – Economiștii 7-1
Știința Celei – Real Târgu Jiu 8-2
Karma Târgu Jiu – Farmacia Victoria 3-5 (2-2) după executarea loviturilor de la 7 metri
Semifinale:
Peppy Dolce Vita Târgu Jiu – Știința Celei 1-4
Dream Team Târgu Jiu – Farmacia Victoria 9-3
Finala:
F.C. Știința Celei 2011 – Dream Team Târgu Jiu 1-3
Premii individuale:
Portarul Turneului: Adrian Preoteasa (Dream Team Târgu Jiu)
Jucătorul Turneului: Bogdan Dănăricu (Dream Team Târgu Jiu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here