După ce a făcut lumină în casa familiei Petec – Primarul Stamatoiu îi donează și un televizor

De Dragobete, soții Petec din comuna Scoarța, familie fără posibilități materiale, au avut lumină în casă, asta după ce o lungă perioadă de timp au trăit în întuneric. Constantin Petec și soția sa bolnavă au fost sprijiniți la acest capitol de autoritățile locale, primarul Ion Stamatoiu supraveghind, personal, introducerea curentului electric în casa celor doi localnici. În următoarele zile, edilul spune că le va dona și un televizor, urmând ca și rețeaua electrică veche din locuința respectivă să fie refăcută în totalitate.

Primarul Ion Stamatoiu a adus lumină în locuința familiei Petec, oamenii bucurându-se de această utilitate chiar în ziua de Dragobete. “Introducerea curentului electric s-a făcut sâmbătă. Am fost acolo cu reprezentantul firmei de distribuție a energiei electrice, cu un consilier local și cu consilierul personal. Le-am cumpărat și becuri, iar săptămâna aceasta le refacem instalația electrică veche din locuință. O să le donez și un televizor pe care o să îl aduc de la mine de acasă pentru dânșii. S-au bucurat pentru că trăiau în întuneric de mult timp”, a precizat edilul Stamatoiu, primarul reușind să colecteze banii necesari pentru introducerea curentului electric chiar de la salariații primăriei.

Învață la lumina lumânării
Primarul de Scoarța spune că de aceeași facilitate va mai beneficia și o familie din Bobu, care locuiește la două case distanță de Constantin Petec și de soția acestuia. “Mai avem o familie care are un copil la școală. Nici aceasta nu are curent în locuință, dar îi vom ajuta și pe dânșii”, promite edilul local, care pentru acțiunile sale în beneficiul comunității a fost dat drept exemplu la nivel național.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here