E bine, dar se putea mai mult! ASA – Pandurii: 0-0

Pandurii e în grafic după 4 etape din play-out, reuşind o remiză fără goluri la Târgu-Mureş. Gorjenii au strâns 6 puncte în 4 meciuri, rămân neînvinşi, dar cu regretul că nu au putut materializa superioritatea numerică pe care au avut-o mai bine de o repriză. De altfel, partea a doua a fost lipsită în ocazii clare de gol, iar jocul deseori întrerupt.
Pandurii a început partida de la ASA fără titularul obişnuit dintre buturi, Răzvan Stanca. La formaţia gorjeană a debutat portarul venit de la CS U Craiova, Laurenţiu Popescu. O altă noutate a fost folosirea, din primul minut, a lui Yasin Hamed în ofensivă, jucător venit chiar de la Târgu Mureş, iar Sorin Buşu a fost desemnat să poarte banderola de căpitan. Un vânt puternic şi un gazon cum rar se vede în fotbalul profesionist au completat tabloul meciului de pe Trans Sil.

Filmul meciului
Min.5: Negruţ a marcat, însă tuşierul a ridicat fanionul corect pentru o poziţie la limită a mijlocaşului Pandurilor.
Min.7: Şutul înşelător a lui Velayos a ocolit poarta lui Popescu.
Min.10: Portarul Pandurilor a avut o intervenţie foarte bună, respingând în bară şutul lui Gorobsov din lovitură liberă.
Min.27: Negruţ a avut o “cascadă” de driblinguri, dar şutul său din interiorul careului mureşean s-a dus pe lângă poartă.
Min.28: Firţulescu l-a găsit excelent pe Surugiu, cel din urmă a pătruns în careu, dar şutul său a fost blocat in extremis de Nicoliţă.
Min.32: Dică a ratat o ocazie mare, după o combinaţie cu Bâtfoi.
Min.38: Hamed a părăsit terenul după o accidentare provocată de Mureşan, fiind înlocuit de Păcurar.
Min.43: Andre a fost eliminat după ce i-a aplicat un cot lui Surugiu.
Min.75: După o repriză secundă în care jocul a fost foarte fragmentat, Pandurii a irosit două posibilităţi bune de contraatac în decurs de un minut.
Min.86: Gazdele au ratat o şansă importantă, după ce balonul trimis în faţa porţii de Velayos nu şi-a găsit destinatar.
Min.87: Cioinac a şutat puternic din afara careului, dar mingea a trecut puţin peste poartă.

ASA Târgu-Mureş – Pandurii Târgu Jiu: 0-0 (0-0)
Stadion: Trans-Sil, Târgu-Mureş
ASA: Pap – Velayos, Rougalas, M. Constantin, Nicoliță – G. Mureșan, Gorobsov (Petra 76`) – Andre, E. Dică (Tornyai 62`), Rus – Bâtfoi (Ciolacu 46`). Rezerve: Moga, Candrea, Ferfelea, Dumbrăvean. Antrenor: Ionuţ Chirilă.
Pandurii: Popescu – Samson, Ene, Fl. Ilie, Bușu – Stana (Mărgărit 62`), Cioinac, Surugiu (Hlistei 80`), Firțulescu – Negruț, Hamed (Păcurar 38`). Rezerve: D.Popescu, Negoiță, Pîrcălabu, Ket. Antrenor: Flavius Stoican.
Arbitri: Robert Dumitru, Mihai Gheorghe, Alexandru Vodă
Eliminat: Andre 43`
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here