Echipa UCB, reprezentanta României la Campionatul European de Fotbal Universitar

Echipa de fotbal a Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a câştigat Campionatul Naţional de Fotbal. Meciul decisiv a avut loc în acest week-end, la Timişoara. Formaţia universităţii târgujiene va reprezenta România la Campionatul European Universitar de fotbal  ce va avea loc în Croaţia, la Osijek.

Un sfârşit de săptămână emoţionat, dar fericit pentru fotbaliştii de la UCB şi pentru susţinătorii acestora. Meciurile finale ale Campionatului Naţional de Fotbal Universitar s-au jucat în deplasare, însă pentru sportivii gorjeni nu a contat acest aspect, ei dovedind că sunt cei mai buni. Alături, ca de fiecare dată, le-a fost Monica Bîcă – decanul Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale – dar şi Ştefan Ghimişi, prorectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi”. Primele reacţii de fericire le-au manifestat pe reţelele de socializare, Ghimişi postând următorul mesaj imediat după primul meci: „Primul meci Prima VICTORIE UCB a învins cu 3-1 echipa Universităţii din Arad. Felicitări!”.
Meciul de sâmbătă s-a încheiat cu victoria echipei UCB, aceştia devenind, astfel, campionii naţionali la fotbal universitar. „Victorie! Vom reprezenta România la Campionatul European din Croația! Felicitări UCB!”, a scris, mândră, Monica Bîcă, pe contul său de socializare. Felicitările au invadat spaţiul virtual, Ştefan Moşoi – preşedintele Ligii Studenţilor din UCB Târgu-Jiu, postând şi el un mesaj: „Felicitări echipei de fotbal a universităţii târgujiene care va reprezenta România la Campionatul European Universitar de fotbal ce va avea loc în Croaţia, la Osijek”. Bucuros de victorie a fost şi profesorul Lucian-Ion Medar, acesta afirmând că „şi la footbal studenţii noştri (UCB) sunt cei mai buni!”.
Conducerea Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, cadrele didactice şi studenţii felicită echipa de fotbal a UCB şi speră ca trofeul european la fotbal universitar va fi câştigat de sportivii gorjeni.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here