Economie

Bustuchinul are nevoie de doi poliţişti locali

 | 12 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Primăria comunei Bustuchin organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie vacante de poliţist local, clasa I, grad profesional principal, şi poliţist local, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Poliţia Locală Bustuchin din aparatul de specialitate al primarului comunei. Proba sportivă a concursului va avea loc pe 13 iulie, în zona bazei sportive a comunei Bustuchin. De asemenea, pe 15 iulie, la sediul Primăriei Bustuchin, cu începere de la orele 10.30, vor avea loc examenele scrise, urmând ca pe 17 iulie să fie susţinute interviurile.
Pentru funcţia de poliţist local, clasa I, gradul profesional principal, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul Ştiinţelor Juridice sau Administrative şi să aibă o vechime minimă în specialitatea studiilor de cinci ani. Totodată, pentru funcţia de poliţist local, clasa I, gradul profesional asistent, candidaţii trebuie să deţină studii universitare de licenţă în domeniile Ştiinţe Juridice ori Administrative, precum şi o vechime de minimum un an de zile în specialitatea studiilor.
Pentru ambele funcţii, candidaţii trebuie să prezinte la dosarul de înscriere la concurs următoarele documente: aviz medical cu menţiunea “„apt” pentru funcţia publică de execuţie de poliţist local, obţinut în urma examenului medical de medicina muncii; aviz psihologic obţinut în vederea angajării în care sunt precizate următoarele concluzii “apt psihologic pentru poliţist local”.
Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, Partea a III-a, la sediul Primăriei comunei Bustuchin.
Izabella Molnar

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL